توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند انجام شد؛

اختراع میز آموزشی جامع درایوهای الکتریکی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۳۸۴۰ اخبار برگزیده
میز آموزشی پیشرفته‌ی درایوهای الکتریکی با قابلیت پیاده‌سازی تکنیک‌های راهبر و آنالیز سنکرون سازی موتورهای الکتریکی، توسط دکتر محمدعلی شمسی‌نژاد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی برق و مهندس محمد فراهانی دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق دانشگاه بیرجند طراحی و پس از ساخت با شماره اختراع ۱۰۹۰۹۴ در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ توسط سازمان ثبت اسناد کشور ثبت اختراع شد.
اختراع میز آموزشی جامع درایوهای الکتریکی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، میز آموزشی پیشرفته‌ی درایوهای الکتریکی به منظور آموزش اتوماسیون صنعتی و پیاده‌سازی تکنیک‌های راهبر و آنالیز سنکرون سازی موتورهای الکتریکی توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند دکتر محمدعلی شمسی‌نژاد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی برق و مهندس محمد فراهانی دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق دانشگاه بیرجند طراحی و ثبت اختراع شد.
استفاده از درایوهای الکتریکی که نوعاً تحت عنوان "اینورترهای صنعتی" نیز شناخته می‌شوند، در سال‌های اخیر به‌دلیل برطرف نمودن چالش‌هایی از قبیل بهره‌وری انرژی و کنترل‌پذیری سیستم، افزایش چشم‌گیری یافته است. از‌این‌رو، آموزش دانشجویان، دانش‌پذیران و فن‌ورزان برای استفاده‌ی صحیح و بهینه از قابلیت‌های این تجهیز مورد توجه گرفته است و ضرورت به کارگیری میز آموزشی جامع، یکپارچه و ایمن را برجسته می‌سازد. متأسفانه، در آموزش‌های کنونی، میز کار مناسبی برای درایو تهیه نشده و نوعاً ترمینال‌های درایو، بدون لحاظ ‌نمودن الزامات ایمنی و آموزشی، در اختیار دانش‌پذیر قرار می‌گیرد. با ساخت و ثبت اختراع این میز آموزشی پیشرفته مشکلات این بخش برطرف خواهد شد.