مسئولان فرهنگی و مدیران تشکلهای دانشجویی دانشکده فنی و مهندسی فردوس در روز دانشجو با امام جمعه شهرستان دیدار کردند

۱۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۹ کد : ۱۰۴۰ اخبار دانشگاه

جمعی از مدیران و مسئولان فرهنگی و تشکل های دانشجویی دانشکده فنی و مهندسی فردوس روز جمعه ۱۶ آذر به مناسبت روز دانشجو با امام جمعه این شهرستان دیدار کردند.

در این دیدار تشکل های دانشکده از جمله کانون های فرهنگی هنری ، همیاران سلامت ، هلال احمر ، قرآن و عترت ، بسیج برادران و خواهران، هیات انقلابی انصار المهدی، انجمن های علمی برق ، عمران و کامپیوتر انجمن ورزشی و شورای صنفی و دانشجویان فعال در روابط عمومی شرکت داشتند.

علی زال حسینی ، معاون اداری و مالی و مشاور فرهنگی ودانشجویی دانشکده فنی و مهندسی ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های انجام شده در این دانشکده ، فعالیت های علمی وفرهنگی پرشور دانشجویان فنی مهندسی در سطح شهرستان را افتخاری برای این دانشکده، شهرستان ودانشگاه بیرجند توصیف کرد.

دانشکده فنی و مهندسی فردوس از دانشکده های اقماری دانشگاه بیرجند در شهرستان فردوس است‌.