هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۰۴۹ اخبار دانشگاه

هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه 7 آذر 97 در دانشگاه بیرجند به صورت الکترونیکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، علیرضا منصوری مدیر دانشجویی دانشگاه گفت: در این دوره از انتخابات که برای اولین بار به صورت الکترونیکی و با حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید؛ 9 نفر از دانشجویان به عنوان اعضای اصلی شورا برای مدت یکسال انتخاب شدند.

مدیر دانشجویی دانشگاه اظهار کرد: انتخابات مذکور 13 آذر 97 توسط شورای نظارت بر هفتمین دوره انتخابات مورد تأیید قرار گرفت.

وی افزود: در اولین جلسه این شورا سیده بهاره مرتضوی به عنوان دبیر شورا و ابوالفضل شرافتی به عنوان نایب دبیر شورا انتخاب شدند.

مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند از علی قربانی، ایمان تناسان، مهدی رستمی پور، یوسف جلیل فر، وحید شاهی، محمد علی حمزه نژاد و فاطمه زهرا حسنی به عنوان اعضای اصلی دور جدید شورای صنفی دانشجویان نام برد.