پویش من هم آزمایش می دهم در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۳ کد : ۱۰۵۱ اخبار دانشگاه

به‌مناسبت هفته اطلاع‌رسانی ایدز و با هدف افزایش آگاهی و آموزش همگانی دانشگاهیان، درمانگاه فرهیختگان پویش من هم آزمایش می­‌دهم را در دانشگاه بیرجند اجرا کرد.

در هفته اطلاع رسانی ایدز سه پایگاه تست تشخیص سریع ایدز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در سه پردیس شوکت آباد، شهدا و امیرآباد دانشگاه بیرجند استقرار یافت که 113 نفر داوطلبانه آزمایشات مربوطه را انجام دادند.

به منظور اطلاع رسانی در مورد این بیماری در خوابگاه های دانشجویی بروشور و پیام مشاور توسط رابطان بهداشت توزیع گردید.

درج شعارهایی با این مضمون و بارگذاری متن آموزشی «روبان قرمز» با موضوع ایدز در صفحات مجازی و سیستم های اطلاع رسانی از دیگر فعالیتهای مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در طول هفته اطلاع رسانی ایدز بود.

همچنین با هدف ترغیب و تشویق کارکنان و دانشجویان، رئیس دانشگاه بیرجند نیز جهت انجام تست سریع ایدز داوطلب شد.

8 تا 14 آذر هفته اطلاع رسانی ایدز با شعار "برای آگاهی از سلامت خود من هم آزمایش می‌­دهم" نام‌گذاری شده است.