برگزاری کارگاه «ارتباط خارجی، تکیه بر توان داخلی»

۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۴ کد : ۱۰۵۴۴ اخبار ستادی
 کارگاه «ارتباط خارجی، تکیه بر توان داخلی» به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری کارگاه «ارتباط خارجی، تکیه بر توان داخلی»

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه ارتباط خارجی تکیه برتوان داخلی با حضور دکتر شاه ویسی  چهارشنبه 21آبان 1399 بصورت مجازی برگزار شد.
حجه الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند علاج بسیاری از مشکلات و حرکات ایذایی و جالشی  که خارج روبرو نظام علاج آن در داخل کشور و استفاده از امکانات داخلی  دانست.
دکتر شاه ویسی  استاد کارگاه « ارتباط خارجی،تکیه برتوان داخلی» ضمن تبین روابط  خارجی با ایالات متحده و کشور اروپایی و همچنین نقش برجام  فراز و نشیب‌های آن در روابط اقتصادی  بیان کرد.
وی همچنین ضمن بیان نقش و قدرت سیاسی قدرتمند ایران در منطقه  و چالشی که غرب و بعضی کشورهای  حوزه خلیج فارس حامی آمریکا  و اسرائیل  به نقش اقتصاد  درون زا با رویکرد بیرون زا پرداخت و به نقش تعامل سازنده برونگرا باکشورها اشاره کرد.
دکتر شاه‌ویسی در ادامه مسائلی پیرامون  اقتصاد شرکت های دانش بنیاد و بورس ارائه نمود.

آخرین ویرایش۲۱ آبان ۱۳۹۹