برگزاری اولین جلسه مشترک دانشکده هنر و پردیس علوم پایه برای راه‌اندازی رشته باستان‌سنجی

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۰۶۰۹ اخبار ستادی
اولین جلسه مشترک بین گروه آموزشی باستان‌شناسی دانشکده هنر و گروه آموزشی شیمی و گروه آموزشی زمین شناسی پردیس علوم پایه برای راه‌اندازی رشته باستان‌سنجی به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اولین جلسه مشترک بین اعضای هیأت علمی گروه آموزشی باستان‌شناسی و گروه آموزشی زمین شناسی و شیمی برای راه‌اندازی رشته باستان‌سنجی به‌صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه توضیحات لازم از سوی مجریان این طرح پیشنهادی ارائه شد و  اعضای حاضر در این نشست به بحث و بررسی این طرح پرداختند.
دکتر سامان فرزین و دکتر مریم ظهوریان مجری طرح پیشنهادی راه‌اندازی رشته باستان‌سنجی هستند.
لازم به ذکر است؛ در کشور فقط دو دانشگاه هنر اسلامی تبریز و دانشگاه هنر اصفهان در این رشته در دو گرایش آثار و مواد آلی و آثار و مواد معدنی دانشجو می‌پذیرند.
دانشگاه بیرجند به عنوان سومین دانشگاه کشور و قطب علمی شرق کشور در صورت تصویب این رشته از سال آینده دانشجو خواهد پذیرفت.