در راستای رسالت اجتماعی دانشگاه بیرجند صورت گرفت:

امضا تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و سازمان امور زندان‌های خراسان جنوبی

۱۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۰۷۴۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و سازمان امور زندان‌های خراسان جنوبی امضا شد.
امضا تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و سازمان امور زندان‌های خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند ، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و سازمان امور زندان‌های خراسان جنوبی با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و غلامرضاروشان سرپرست زندان های خراسان جنوبی امضا شد.
دکتر خامسان ضمن تبریک انتصاب ایشان به سرپرستی زندان‌های خراسان جنوبی از ظریفت‌های دانشگاه بیرجند جهت همکاری با اداره زندان‌ها گفت و ابراز امیدواری کرد، قدمی در راستای حل مشکلات زندانیان برداریم.
روشان زندان را دماسنج اجتماع دانست و گفت: وقتی آمار زندانیان بالاست، یعنی جامعه تب دارد و درگیر ناهنجاری و بزهکاری است و باید ما باید اقدامات لازم را با همکاری نهاد‌هایی همچون دانشگاه در جهت رفع اینگونه مشکلات اجتماعی انجام دهیم.