مدیر جدید امور دانشجویی دانشگاه بیرجند منصوب شد

۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۵ کد : ۱۱۰ اخبار دانشگاه

طی ابلاغ صادر شده از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند علیرضا منصوری به عنوان مدیر امور دانشجویی دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، به دنبال بازنشستگی محمدحسین سالاری بیرجندی مدیر قبلی امور دانشجویی و بنا به پیشنهاد معاون دانشجویی دانشگاه، علیرضا منصوری به عنوان مدیر جدید امور دانشجویی دانشگاه بیرجند معرفی شد.

علیرضا منصوری کارمند رسمی قطعی دانشگاه با 28 سال سابقه خدمت دارای مدرک فوق لیسانس در رشته بهسازی منابع انسانی است.

رئیس اداره رفاه دانشجویان، رئیس اداره خوابگاه های دانشجویی، مدیر حراست دانشگاه، عضو هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات ادارای کارمندان، عضو کمیته دائمی مدیریت بحران دانشگاه، عضو کمیته نظام پیشنهادات، دبیر ستاد امور رفاهی، عضو شورای صنفی کارکنان دانشگاه، معاون مدیر دانشجویی و سمت های اجرایی متعدد در سمینارها و همایش های سراسری و بین المللی و المپیادهای دانشجویی از سوابق اجرایی مدیر جدید امور دانشجویی دانشگاه بیرجند است.

آخرین ویرایش۲۴ شهریور ۱۳۹۷