برگزاری نشست مشترک دانشگاه بیرجند با شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی

۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۱۰۷۵ اخبار ستادی
نشست مشترک دانشگاه بیرجند با شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی  در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری نشست مشترک دانشگاه بیرجند با شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست مشترک دانشگاه بیرجند با شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی  با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر قندهاری مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی روز سه‌شنبه 26 آذر 1399 در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر خامسان ضمن بیان رسالت دانشگاه‌ها مبنی بر جامعه محور، مهارت آموز و کارآفرین بودن گفت: دانشگاه‌ها  آمادگی حل مشکلات جامعه و کمک برای حل مشکل کم آبی استان را دارند.
دکتر  خامسان ضمن اشاره به‌ اجرای پروژه قطره‌ای کردن تمامی شبکه آبرسانی فضای سبز دانشگاه بیرجند گفت: برای تزئین میادین و معابر دانشگاه  و همچنین جلوگیری از کاشت چمن و کاهش مصرف آب پروژه استفاده از شن‌های رنگی در دانشگاه اجرا می‌شود.
دکتر قندهاری نیز با اشاره به اقدامات پژوهشی شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی از لزوم کمک دانشگاه برای حل معضلات و چالش‌های استان گفت.

آخرین ویرایش۲۶ آذر ۱۳۹۹