برگزاری وبینار وحدت حوزه و دانشگاه

۲۷ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۱۰۸۲ اخبار ستادی
وبینار وحدت حوزه و دانشگاه  با محوریت « راهکارهای مشترک حوزه و دانشگاه در تقویت عرصه علم، معنویت و... بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب »با حضور خانم عباسعلی زاده  استاد جامعه الزهرا «س» قم برگزار شد.
برگزاری وبینار وحدت حوزه و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست وحدت حوزه و دانشگاه ویژه خواهران دانشجو و طلبه با حضور مسئول اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا«س» و دانش آموخته مطالعات اسلامی زبان انگلیسی به‌صورت مجازی برگزار شد.
استاد جامعه الزهرا«س» قم در این وبینار گفت: وحدت حوزه و دانشگاه ابزاری نیرومند جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.
در ادامه مسئول اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا«س» و دانش آموخته مطالعات اسلامی زبان انگلیسی با اشاره به ماموریت جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب و تبیین برخی شاخصه‌های جوان مومن انقلابی از دیدگاه مقام معظم رهبری: گفت تقویت معنویت و ارتباط با خدا، امر به معروف و نهی از منکر، عدالت خوانی، مایوس نشدن و سازش با مشکلات، گسترش کار فرهنگی است.
سخنرانی، معرفی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان و برگزاری مسابقه از جمله برنامه‌های این وبینار بود.
این برنامه با همکاری کانون ثقلین ، کانون زن وخانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند ومرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان جنوبی برگزار شد.