سومین کارگاه طرح پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه بیرجند برگزار گردید

۲۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۹:۱۹ کد : ۱۱۴۳ اخبار دانشگاه

در راستای طرح پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مفاسد اخلاقی سومین کارگاه طرح پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با محوریت تربیت جنسی با همکاری معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، استانداری خراسان جنوبی و سمن رویش روان و تندرستی 20 و 21 آذر 97 در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

کارگاه سلامت جنسی بزرگسالان با حضور 60 نفر از کارشناسان بهداشت و مشاوران سطح استان به مدت 16ساعت و با تدریس دکتر محمد آرش رمضانی عضو هیئت علمی پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی تهران و فوق دکترای سلامت جنسی خانواده و درمان اختلالات جنسی برگزار گردید.

در این کارگاه دو روزه مباحثی از قبیل شناخت و درک مفهوم رفتارهای جنسی در انسان، شناخت بدن و نقش بدن در رفتار جنسی، انواع اختلالات جنسی، انواع اختلالات پارافیلیک و انحرافات جنسی، شناخت رفتارهای بین فردی و مفاهیم بنیادین عشق در رابطه بین زوجین مورد بررسی قرار گرفت.

مربیان آموزش دیده در این طرح می‌توانند دوره‌های آموزشی ویژه‌ی گروه‌های هدف (کودکان، دانش‌آموزان، جوانان در آستانه ازدواج و والدین) را برگزار نمایند.

شایان ذکر است تاکنون سه دوره از کارگاه‌های طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانشگاه بیرجند برگزار شده است.