برگزاری دوازدهمین جلسه شورای دانشگاه بیرجند در سال جاری

۰۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۵ کد : ۱۱۵۷۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دوازدهمین جلسه شورای دانشگاه در سال جاری به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری دوازدهمین جلسه شورای دانشگاه بیرجند در سال جاری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  دوازدهمین جلسه شورای دانشگاه بیرجند در سال جاری امروز چهارشنبه 1 بهمن 1399 در سامانه آموزش مجازی دانشگاه(lms) برگزار شد.
دراین جلسه ضمن بحث و تبادل نظر در مورد مسائل دانشگاه، گزارشی از سفر دکتر رحیمی معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان ارائه گردید.
تصویب رشته کارشناسی ارشد باستان‌سجی دانشگاه بیرجند، تصویب برنامه درسی رشته کارشناسی فناوری و بازچرخانی آب مرکز آموزش عالی کاشمر،  بررسی پیشنهاد تفکیک برخی گروه‌های آموزشی، بررسی پیشنهاد حضور مسئولان هسته‌های کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت در جلسات شوراهای پژوهشی دانشکده‌ها، ارائه گزارشی از  آمار  پذیرفته شدگان و ثبت شوندگان مقطع کارشناسی به تفکیک دانشکده در سال1399 و اقدامات انجام شده در شبکه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.