اختتامیه جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۰ کد : ۱۲۱۵ اخبار دانشگاه

مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه بیرجند  از سری مسابقات جشنواره ورزش های درون دانشگاهی برگزار شد.

در اختتامیه این جشنواره که در سه رشته ورزشی برگزار گردیده است رتبه های برتر با دریافت حکم و کاپ مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.

در مسابقات مذکور 175 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند در رشته های تنیس روی میز و والیبال به رقابت پرداختند.

در والیبال پسران از تیم تربیت 94، تیم برق 93 و تیم کهکشان که رتبه های اول تا سوم را کسب کردند تقدیر شد.

در تنیس روی میز دختران از تیم های برتر خوابگاه صدف 1، خوابگاه گلستان و خوابگاه صدف 2 و در والیبال دختران نیز از تیم استار، سیمرغ و صدف  با اهدای کاپ و حکم قهرمانی قدیر شد.

شایان ذکر است در اختتامیه جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی  که در سالنهای ورزشی فجر و کوثر دانشگاه برگزار شد از رابطان ورزش دانشجویی نیز تجلیل به عمل آمد.