برگزاری جلسه مشترک گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند با اداره کل محیط زیست خراسان جنوبی

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۲۳۴۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
جلسه مشترک گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند با اداره کل محیط زیست خراسان جنوبی به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه مشترک گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند با اداره کل محیط زیست خراسان جنوبی با حضور دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دکتر سعیدی مدیر کارافرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بیرجند رو ز شنبه 16  اسفند1399 جهت بررسـی زمینه‌های همکاری پژوهشـی–تحقیقاتی به صورت مجازی برگزار شد.
 در این جلسه صمیمی اعضای هیئت علمی گروه محیط زیست در رابطه با اولویت‌های پژوهشی اداره کل محیط زیست استان، برنامه‌های آتی گروه محیط زیست از جمله اولین همایش ملی فناوری های نوین و توسعه ی پایدار در شهریور ماه 1400 و وبینار علمی مشترک با دانشگاه رومانی در فروردین ماه 1400 اطلاع رسانی و نسخه ابتدایی تفاهم نامه با اداره کل محیط زیست ارائه کردند.
دکتر شهیدی با بیان نکاتی در باره اولویت‌های پژوهشی محیط زیست استان بر ادامه‌دار بودن این گونه جلسات تاکید کرد.
دکتر سعیدی نیز با مثبت بیان کردن جلسات مشترک میان اعضای هیأت علمی و مدیران اجرایی استان، این گونه جلسات را از اولویت های بخش پژوهش دانشگاه دانست.
درادامه حسن اکبری مدیرکل اداره محیط زیست استان با بیان اولویت‌ها و نیاز‌های پژوهشی استان و استقبال و تلاش اداره کل از هرچه بیشتر شدن همکاری‌ها با دانشگاه بیرجند و گروه محیط زیست به بیان نکات، چالش‌ها و پتانسیل‌های موجود دراین زمینه پرداخت.