برگزاری کارگاه آموزشی تبیین آیین‌نامه‌های جدید اعطای پایه ترفیع سالیانه و پایه تشویقی

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۱ کد : ۱۲۴۵۵ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
کارگاه آموزشی تبیین آیین نامه‌های جدید اعطای پایه ترفیع سالیانه و پایه تشویقی به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی "تبیین آیین‌نامه‌های جدید اعطای پایه ترفیع سالیانه و پایه تشویقی" به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و با ارائه دکتر حسین خزیمه‌نژاد، مدیر امور دانشجویی دانشگاه روز دوشنبه 25 اسفند 1399  برگزار شد.
کارگاه آموزشی تبیین آیین‌نامه‌های جدید اعطای پایه ترفیع سالیانه و پایه تشویقی به منظور  تشریح تغییرات آیین‌نامه اعطای پایه ترفیع سالیانه و پایه تشویقی با حضور بالغ بر 100 عضو هیأت علمی دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد.

همچنین دکتر محسن آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به سؤالات مطرح شده از سوی اعضای هیأت علمی حاضر در این کارگاه پاسخ داد.

آخرین ویرایش۲۶ اسفند ۱۳۹۹