همزمان با برگزاری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

افتخارآفرینی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه بیرجند

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۲۴۵۹ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه بیرجند در سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت حائز ۴ رتبه برتر شدند.
افتخارآفرینی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت، با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از انجمن‌های علمی دانشجویی سراسر کشور پیش از ظهر روز دوشنبه 25 اسفند 1399 به‌صورت مجازی  برگزار شد.
سمانه محمودی‌زاده، کارشناس انجمن‌های علمی دانشجویی درمورد این جشنواره گفت: این دوره از مسابقات با حضور 9700 انجمن علمی دانشجویی برگزار شد و دانشگاه بیرجند توانست از میان 35 اثر ارسالی به دبیرخانه سیزدهمین دوره این جشنواره، حائز 4 رتبه برتر شود.
وی افزود: انجمن علمی زمین‌شناسی در بخش کارآفرینی حائز رتبه اول این مسابقات گردید. همچنین در بخش کتاب، سید محمدرضا مزینانی با کتاب دوران نامه داورزن، جایگاه دوم این مسابقات را از آن خود کرد.
محمودی‌زاده گفت: انجمن‌های علمی زمین‌شناسی و فیزیک در بخش فعالیت خلاقانه با برگزاری کارگاه ملی رشد بلور‌های زینتی و صنعتی، شایسته تقدیر شناخته شدند. همچنین در بخش انجمن‌های علمی دانشجویی برتر، انجمن علمی دانشجویی زمین‌شناسی شایسته تقدیر انتخاب شد.
شایان ذکر است؛ سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت از  23 لغایت 25 اسفندماه به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کسب این موفقیت را به مجموعه دانشجویان فعال در حوزه انجمن‌های علمی دانشجویی تبریک عرض می‌کند.