برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۷ کد : ۱۲۴۷۳ اخبار ستادی
جلسه ستاد اقامه نماز پس از ابلاغ برنامه‌های مصوب سال ۱۴۰۰ در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ نماز و منشور اقامه نماز در دانشگاه‌ها، برگزار شد.
برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه ستاد اقامه نماز پس از ابلاغ برنامه‌های مصوب سال 1400در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ نماز و منشور اقامه نماز در دانشگاه‌ها، به‌صورت مجازی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این جلسه دکتر احمد خامسان، رئیس محترم دانشگاه با تبریک ماه شعبان نکاتی در خصوص ابلاغ آیین‌نامه ستاد اقامه نماز  بیان کرد. سپس حجت الاسلام محمدعلی جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک حلول ماه مبارک شعبان المعظم، در خصوص تغییرات اعمال شده در آیین‌نامه و اعضای جلسه سخنرانی کرد.
در ادامه این جلسه حاضران به بحث و تبادل نظر پرداختند و  پیشنهادات و مصوبات مورد تصویب اعضا قرار گرفت.