برگزاری جشن میلاد حضرت امام حسین(ع) و استقبال از بهار

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۳ کد : ۱۲۴۸۷ اخبار ستادی
همزمان با فرارسیدن ماه مبارک شعبان، جشن ویژه میلاد حضرت امام حسین(ع) و استقبال از بهار، پیش از ظهر روز چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ برگزار شد.
برگزاری جشن میلاد حضرت امام حسین(ع) و استقبال از بهار

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با فرارسیدن ماه مبارک شعبان، جشن ویژه میلاد حضرت امام حسین(ع) و استقبال از بهار با حضور دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر محسن آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جمعی از همکاران دانشگاهی در فضای باز و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد.
دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ابتدای این جلسه ضمن تشکر از حضور همکاران دانشگاهی به بیان ویژگی‌های حضرت امام حسین(ع) پرداخت. وی ضمن تبریک نوروز باستانی، برای همکاران دانشگاهی در سال جدید آرزوی سلامتی و بهروزی کرد.
مولودی خوانی، اجرای سرود توسط گروه سرود شمیم رضوی، موسیقی محلی و نمایش از دیگر برنامه‌های این جشن بود.
شایان ذکر است این برنامه در قالب جشنواره استقبال از بهار به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی و شرکت ویراپژوهان برگزار شد.