انتصاب معاون مدیر نظات و ارزیابی دانشگاه بیرجند

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۸ کد : ۱۲۴۹ اخبار دانشگاه
انتصاب معاون مدیر نظات و ارزیابی دانشگاه بیرجند

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغی دکتر احمد خسروی را به سمت معاون مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه بیرجند منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم معارفه معاون مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه بیرجند صبح پنج شنبه 29 آذر97 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر خسروی استادیار گروه آموزشی حقوق دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند دارای دکتری حقوق عمومی از دانشگاه تهران است.

تدریس در دانشگاه ها و برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه های تخصصی، ارائه 10 مقاله علمی و پژوهشی، انجام 5 طرح پژوهشی،  ارائه 10 مقاله همایشی، کسب رتبه اول دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، کسب عنوان پژوهشگر برتر، ترجمه و تألیف 5 عنوان کتاب، عضویت در کارگروه تخصصی هیأت نظارت و ارزیابی استان خراسان جنوبی بخشی از سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی دکتر خسروی است.