پیام تبریک رییس دانشگاه بیرجند به مناسبت روز معلم

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۰ کد : ۱۲۷۹۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، در پیامی ۱۲ اردیبهشت روز معلم رو تبریک گفت.
پیام تبریک رییس دانشگاه بیرجند به مناسبت روز معلم

به گزارش ورابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، در پیامی 12 اردیبهشت روز معلم رو تبریک گفت که متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

تقارن ماه محبوب الهی با گرامی‌داشت روز معلم، بهانه‌ای نیکوست برای تبریک افتخار بزرگ بندگی در بهترین ماه خدا و تهنیت برای توفیق الهی و مسئولیت بی بدیل معلمی به اساتید گرانقدر دانشگاه پر افتخار بیرجند.

بی شک وظیفه‌ای والاتر از ساختن نگرش و ایجاد تفکری نو در ذهن و قلب آینده سازان این سرزمین وجود ندارد و این افتخار بزرگ، توفیقی الهی و مسئولیتی بی همتا است که علاوه بر دانش و بینش، عشق و بردباری نیز می طلبد.

در شرایط کنونی که جامعه متاثر از بحران ویروس کرونا است؛ استادان عزیز دانشگاه بیرجند نیز در عمل به شایستگی نقش‌آفرینی کردند و به واقع تکریم منزلت رفیع علم و علم‌آموزی را با همراهی و همدلی خود در برپایی کلاس‌های مجازی نشان دادند که بدینوسیله همت و تلاش همه همکاران گرامی را ارج می نهم و صمیمانه‌ترین مراتب سپاسگزاری و قدردانی را از همکاران عزیز هیات علمی و اساتید مدعو دانشگاه ابراز می‌ نمایم.

اینجانب با گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد بزرگ شهید مرتضی مطهری، روز معلم را به تمامی استادان بزرگوار دانشگاه بزرگ بیرجند تبریک عرض نموده و امیدوارم هم‌چون گذشته تلاش و  کوشش همکاران ارجمند، افق‌های توسعه و پیشرفت را به روی کشور عزیزمان بگشاید و از خداوند بزرگ سلامتی و توفیق همه همکاران عزیز را خواستارم.

احمد خامسان