به همت انجمن علمی گروه روانشناسی انجام شد؛

برگزاری ویژه برنامه روز روانشناس

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۷ کد : ۱۲۸۵۵ اخبار دانشکده‌ها
ویژه برنامه روز روانشناس به همت انجمن علمی گروه آموزشی روانشناسی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری ویژه برنامه روز روانشناس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، ویژه برنامه روز روانشناس با خیر مقدم دکتر لیلی طالب‌زاده، مدیر گروه روانشناسی آغاز شد، سپس دکتر سالاری‌فر، رئیس پردیس علوم رفتاری وظایف مهم یک روانشناس در زمینه‌های راهنمایی و مشاوره، آموزش و پژوهش را بیان کرد. در ادامه بابک محبیان دانش‌آموخته دوره کارشناسی روانشناسی دانشگاه بیرجند و دانشجوی دکتری روانشناسی دانشگاه ارومیه، تجارب زیسته خود را از دوران تحصیل بیان کرد. برگزاری دو مسابقه و پخش کلیپ از دیگر بخش‌های این ویژه برنامه بود.
در این ویژه برنامه، سارا علیپور، حسن عباسی و عارفه مسعودی و مهناز قوی به عنوان برندگان مسابقه دنیای بدون روانشناس معرفی شدند.
نرگس بنی اسدی، فاطمه بارانی و مهدیه ذوالفقاری برندگان مسابقه پیامکی "یک روانشناس خوب باید ..." بودند‌.
دانشجویان عزیز جهت دریافت جوایز به آیدی زیر پیام دهید.@M800217

آخرین ویرایش۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰