برگزاری کارگاه آموزشی اصول روزه‌داری صحیح و تقویت ایمنی بدن در ایام کرونا

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۲ کد : ۱۲۸۶۳ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
کارگاه آموزشی اصول روزه‌داری صحیح و تقویت ایمنی بدن در ایام کرونا، توسط مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی اصول روزه‌داری صحیح و تقویت ایمنی بدن در ایام کرونا

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی اصول روزه‌داری صحیح و تقویت ایمنی بدن در ایام کرونا روز دوشنبه 13 اردیبهشت 1400 با تدریس خانم دکتر نواب‌زاده برگزار شد.
در این کارگاه دو ساعته  دکتر نواب‌زاده با اشاره به ابعاد و تاثیرات مثبت روزه‌داری بر سیستم ایمنی بدن به توصیه‌های فرهنگستان علوم پزشکی کشور و شرایط روزه گرفتن در ایام کرونا پرداخت. وی در ادامه  به ذکر سایر موارد از قبیل نوع تغذیه در بیماران کرونایی، تغذیه و روزه‌داری در پاندمی کرونا، اثرات روزه بر بدن، اشتباهات شایع در روزه‌داری و رعایت سایر دستورات کلی در وعده‌های سحری و افطار اشاره کرد.