به میزبانی دانشکده هنر برگزار شد؛

نخستین نشست مشترک امکان‌سنجی باز آفرینی یک نمونه آسباد کهن در عرصه‌ی دانشگاه بیرجند

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۷ کد : ۱۲۸۹۷ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
نخستین نشست مشترک امکان‌سنجی بازآفرینی یک نمونه آسباد کهن در عرصه‌ی دانشگاه بیرجند به میزبانی دانشکده هنر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نخستین نشست مشترک امکان‌سنجی بازآفرینی یک نمونه آسباد کهن در عرصه‌ی دانشگاه بیرجند به میزبانی دانشکده هنر با حضور  مهندس شریعتی‌منش به نمایندگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی و  دکتر اربابی به نمایندگی از دانشکده مهندسی به‌صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه با تاکید بر اهمیت آسباد از نظر هویت تاریخی و علمی به عنوان نمونه شاخصی از هنر و دانش کهن مبتنی بر اقلیم باد خیز در نواحی شرقی ایران، رایزنی‌­های اولیه در خصوص همکاری جهت جایابی، بررسی نقشه‌ی آسبادهای کهن در شرق ایران به‌منظور طراحی مناسب‌ترین نقشه‌ی آسباد قابل اجرا در دانشگاه انجام شد. همچنین  مهندس شریعتی‌منش به نیابت از سازمان میراث فرهنگی در زمینه­های مختلف ساخت این سازه قول مساعدت و همکاری داد. در انتهای مقرر شد جلسه­‌ی آتی جهت بررسی طرح اولیه‌ی پیشنهادی موضوع در خردادماه سال جاری برگزار شود.