برگزاری کارگاه آموزشی بازخوانی قوانین دوران کووید۱۹:  قوانین ابلاغی وزارت، مصوبات دانشگاه بیرجند

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۹ کد : ۱۲۹۶۴ اخبار ستادی
به مناسبت دهه سرآمدی آموزش و در راستای برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی، کارگاه آموزشی "بازخوانی قوانین دوران کووید ۱۹ : قوانین ابلاغی وزارت، مصوبات دانشگاه بیرجند" روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت دهه سرآمدی آموزش و در راستای برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی، کارگاه آموزشی بازخوانی قوانین دوران کووید 19 : قوانین ابلاغی وزارت، مصوبات دانشگاه بیرجند توسط دکتر محمدحسین خسروی، مدیر امور آموزشی دانشگاه و با حضور بیش از 200 عضو هیأت علمی و کارمند دانشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی قوانین و مصوبات دوران کووید 19 شامل قوانین ابلاغی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه بیرجند، بازخوانی و اطلاعیه‌های صادر شده توسط مدیریت امور آموزشی مرور گردید.
همچنین در پایان این کارگاه آموزشی به سؤالات حاضران پاسخ داده شد.
دکتر خسروی، این کارگاه را با گرامیداشت یاد و خاطره مرحومه زهره حکمت‌دوست، همکار مدیریت آموزشی دانشگاه به پایان رساند.(روحش شاد)