آزمون استخدامی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۹ کد : ۱۳۲۶۷ اطلاعیه ها اخبار کارکنان

اطلاعیه برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه‌ها،

به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون استخد‌امیدانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۰ می‌رساند؛

ثبت نام برای شرکت در این آزمون منحصراً به صورت اینترنتی از روز سه‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ آغاز و در روز شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ پایان می پذیرد.
 متقاضیان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما که همزمان با شروع ثبت‌نام بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت و همچنین  فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز؛ به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کنند.

*آزمون روز ۲۲ مرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.*
اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری