برگزاری ششمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۳ کد : ۱۳۳۲۷ اخبار ستادی
ششمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری ششمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، ششمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشگاه بیرجند روز سه شنبه 18 خردادماه به مدت 24 ساعت و از طریق سامانه رای گیری الکترونیک دانشگاه برگزار شد.
حسن زنگویی، معاون مدیر امور اداری و پشتیبانی و ناظر ششمین دوره انتخابات شورای صنفی گفت: در این دوره از انتخابات 14 نفر از همکاران رسمی، پیمانی و قراردادی جهت کاندیداتوری ثبت نام کردند که پس از بررسی و تأیید توسط مدیریت اداری دانشگاه، ششمین دوره انتخابات شورای صنفی با مشارکت 152 نفر از همکاران دانشگاه برگزار شد. وی در خصوص نتایج این انتخابات گفت: پس از شمارش آرای مأخوذه سیدسعیدموسوی، محمدجوادمشاوری نیا، سیدحامدحمیدزاده، محمدعلی خالدی و سکینه راستگو به عنوان نفرات اصلی و مهدی ریحانی و شادی صادقی به عنوان اعضای علی البدل این دوره از انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند انتخاب و معرفی شدند.
اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه بیرجند با رأی کارمندان دانشگاه برای دوسال انتخاب می‌شوند.