برگزاری جلسه بررسی و تدوین طرح گردشگری خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۱ کد : ۱۳۳۳۳ اخبار ستادی
جلسه بررسی و تدوین طرح گردشگری خراسان جنوبی در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی و تدوین طرح گردشگری خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه بررسی و تدوین طرح گردشگری خراسان جنوبی با حضور دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش، فناوری و نوآروی دانشگاه بیرجند  و نمایندگانی از دستگاه‌های اجرایی استان روز چهارشنبه 19 خرداد 1400 در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر نجفی با اشاره به طرح گردشگری استان،گفت: ان‌شاالله اجرای این طرح ،با همکاری دستگاه‌های اجرایی، باعث کمک به بالندگی استان و بایستگی جمعیت خراسان جنوبی گردد.
در این جلسه هر یک از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی با تکمیل پرسشنامه‌ای نکات و ملاحظات خود را برای تدوین طرح گردشگری خراسان جنوبی بیان کردند.
شایان ذکر است، طرح گردشگری استان به سرپرستی دکتر محمداسکندری‌ثانی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در حال تدوین می باشد.