برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه(س) در دانشگاه بیرجند

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۴ کد : ۱۳۳۶۱ اخبار ستادی
جشن ولادت حضرت معصومه «س» و دهه کرامت به صورت مجازی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه(س) در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم جشن ولادت حضرت معصومه «س» و دهه کرامت همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه ، روز ملی دختر و دهه کرامت با سخنرانی حجه الاسلام نخعی پور روز شنبه 22خردادماه 1400 به صورت مجازی برگزار شد.
حجه الاسلام نخعی پور ضمن اشاره به کرامت  و منزلت حضرت معصومه (س) و آشنایی با سیره کریمه اهل بیت علیهم السلام مطالبی د رمورد روحیه ولایت مداری حضرت معصومه(س) که باعث می شود در برابر ایشان سر تعظیم فرود بیاوریم و کرنش کنیم نه صرف اینکه فرزند یا دختر امام معصومی هستند، بیان کرد.
وی در ادامه  به نقش مشارکت حداکثری و  انتخاب اصلح  در اقتدار و قدرتمندی ایران قوی پرداخت.
لازم به ذکر است، در پایان این مراسم قرعه کشی کسانی نام مبارک معصومه و فاطمه و همچنین بین همه حضار داشتند با اهداء قاب فرش آستان قدس رضوی  به آدرس شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.