برگزاری جلسه ستاد اجرایی شاهد در دانشگاه بیرجند

۰۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۵ کد : ۱۳۴۸۸ اخبار ستادی
جلسه ستاد اجرایی شاهد در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جلسه ستاد اجرایی شاهد در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه ستاد اجرایی شاهد امروز چهارشنبه 2 تیر 1400 با حضور دکتر محسن آیتی، معاون آموزشی دانشگاه بیرجند، دکتر محسن خورشیدزاده، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند و حجت‌الاسلام  عزیزی، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان جنوبی  در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر امیر مهدوی، رئیس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از آمار دانشجویان شاهد و ایثارگر  به بیان اهم فعالیت‌های یکسال گذشته اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند پرداخت.
حجت‌الاسلام عزیزی نیز در مورد چگونگی حمایت مالی بنیاد شهید از دانشجویان در بخش تقویت بنیه علمی و برگزاری اردوهای فرهنگی سخنانی بیان کرد.
 در پایان لیستی از درخواست‌های اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر به بنیاد شهید استان جهت حمایت هرچه بیشتر از دانشجویان ارائه شد.
همچنین درخواست تعدادی از دانشجویان  به‌صورت مکتوب به مدیرکل بنیاد شهید تحویل داده شد.