برگزاری پنجمین جلسه شورای دانشگاه در سال جاری

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۹ کد : ۱۳۷۳۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
پنجمین جلسه شورای دانشگاه در سال ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری پنجمین جلسه شورای دانشگاه در سال جاری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پنجمین جلسه شورای دانشگاه بیرجند در سال 1400 امروز چهارشنبه 23 تیر 1400 در بستر سامانه جلسات دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این جلسه ضمن بررسی مسائل جاری دانشگاه و اعلام موافقت یکساله دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت عتف با پیشنهاد دانشگاه مبنی بر اجرای 16 جلسه آموزش در 14 هفته، در خصوص اهم مطالب ارائه شده در هجدهمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و نتایج طرح پژوهشی «بررسی علل افزایش جرائم مواد مخدر استان» بحث و تبادل نظر  گردید.
ایجاد رشته‌های کارشناسی ارشد نانوشیمی، کارشناسی ارشد نانوفیزیک، دکتری مهندسی معدن،دکتری مهندسی عمران-گرایش سازه(در قالب طرح تعاون با دانشگاه سیستان و بلوچستان)، کارشناسی ارشد بیم‌سنجی و کارشناسی ارشد ادبیات پایداری از جمله مصوبات این جلسه بود.