آغاز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه بیرجند

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۴ کد : ۱۳۸۴۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته صبح روز چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آغاز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته صبح روز چهارشنبه 6 مرداد 1400 با حضور 473 داوطلب شامل 250 داوطلب زن و 223 داوطلب مرد در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال جاری تعداد 5874 داوطلب در 4 شهرستان بیرجند، طبس، فردوس و قاینات به رقابت می‌پردازند. در این آزمون 3506 داوطلب در دانشگاه بیرجند به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.
آزمون به مدت سه روز از چهارشنبه لغایت جمعه 6، 7 و 8 مرداد 1400 در نوبت صبح برگزار می‌گردد.
با توجه به شرایط حال حاضر و  لزوم برگزاری آزمون در فضایی سالم و بهداشتی، دانشگاه بیرجند نسبت به گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، نصب بنرهای راهنما در محیط دانشگاه، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر در آزمون اقدام نموده است.

آخرین ویرایش۰۶ مرداد ۱۴۰۰