پایان ماراتن کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰

۰۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۴ کد : ۱۳۸۵۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آخرین روز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته صبح جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰ در دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
پایان ماراتن کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سومین روز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته صبح روز  جمعه ۸ مرداد 1400 با حضور هزار و ۵۳۳ داوطلب شامل ۶۶۷ داوطلب زن و ۸۶۶ داوطلب مرد در حوزه‌های آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در آزمون سال جاری 3506 داوطلب در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.
همچنین در این آزمون تعداد 5874 داوطلب در 4 شهرستان بیرجند، طبس، فردوس و قاینات به رقابت می‌پردازند.
در شرایط حال حاضر و به‌منظور برگزاری آزمون در فضایی سالم و بهداشتی، دانشگاه بیرجند نسبت به گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، نصب بنرهای راهنما در محیط دانشگاه، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر در آزمون اقدام نموده است.

آخرین ویرایش۰۸ مرداد ۱۴۰۰