بازدید مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه از دانشکده ادبیات و علوم انسانی و پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۰ کد : ۱۳۸۸۳ اخبار ستادی
دکتر محمد خراشادی‌زاده مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه از دانشکده ادبیات و علوم انسانی و پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌سانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمد خراشادی‌زاده مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه صبح امروز یکشنبه 10 مرداد 1400 ضمن بازدید از ساختمان جدید و قدیم دانشکده ادبیات و علوم انسانی و  آموزشی و تحصیلات تکمیلی و  پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در جریان مسائل و مشکلات بودجه‌ای این قرار گرفت.
تسریع در تکمیل پروژه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، تکمیل و تجهیز طبقه اول ساختمان آموزشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست از جمله مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در این بازدیدها بود.
وی در ادامه از باغ امیرآباد نیز بازید کرد.

آخرین ویرایش۱۰ مرداد ۱۴۰۰