حضور دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات جهانی مهارت کازان روسیه

۰۹ دی ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۴۲۴ اخبار دانشگاه
حضور دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات جهانی مهارت کازان روسیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، صادق شمسی نژاد دانشجوی مهندسی برق دانشگاه بیرجند پس از کسب مقام نخست در هجدهمین دوره مسابقات ملی مهارت، به اردوی جهانی برای شرکت درمسابقات کازان روسیه دعوت شد.

هجدهمین دوره مسابقات ملی مهارت بیست وسوم تیر ماه 97 در 33 رشته مهارتی در مرکز تربیت مربی استان های اصفهان و البرز برگزار شد. در این دوره مسابقات، خراسان جنوبی 11 شرکت کننده داشت که 4 نفر آنها از دانشجویان دانشگاه بیرجند بودند.

شایان ذکر است، صادق شمسی نژاد در رشته فناوری آب، جواد دهیری و علی اختر در رشته مکاترونیک، مسعودگرامی در رشته ساخت و تولید، چهار نماینده دانشگاه بیرجند در این مسابقات بودند که درپایان صادق شمسی نژاد به مقام نخست رسید.

آزمون پایانی مرحله اول اردوی آماده سازی چهل وپنجمین مسابقات جهانی مهارت(کازان روسیه ۲۰۱۹) باحضور ۷۲ رقابت کننده،به صورت متمرکز برگزارشد.

همچنین به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور، غلامرضا راز سرپرست مدیریت امور مسابقات ملی و بین المللی مهارت این سازمان گفت: رقابت کنندگان آزمون پایانی مرحله اول اردوی آماده سازی چهل و پنجمین مسابقات جهانی مهارت، از بین مدال آوران هجدهمین مسابقات ملی مهارت و مدال آوران دوره های قبل که شرایط سنی حضور در مسابقات جهانی مهارت را داشتند، انتخاب شدند.

صادق شمسی نژاد دانشجوی مهندسی برق دانشگاه بیرجند نیز از جمله مدال آوران هجدهمین مسابقات ملی مهارت بود که به این اردو در کشور روسیه دعوت شده است.