آغاز تحویل دوچرخه به همکاران دانشگاهی

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۴۳۱۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
پس از راه اندازی ایستگاه دوچرخه در پردیس شوکت آباد به‌منظور ارتقای سطح سلامت همکاران دانشگاهی دوچرخه‌های موجود در این مجموعه به همکاران دانشگاه تحویل می‌شود.
آغاز تحویل دوچرخه به همکاران دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طی مراسمی که امروز سه‌شنبه 16 شهریور 1400 برگزار شد، رئیس دانشگاه و معاون پژوهش، فناوری و نوآوری نسبت به دریافت یک‌دستگاه دوچرخه اقدام نمودند.
اعضای هیأت علمی و کارمندان مرد دانشگاه بیرجند از این پس می‌توانند با مراجعه به امور عمومی دانشگاه نسبت به دریافت یک‌دستگاه دوچرخه برای رفت و آمد به دانشگاه توسط فرد تحویل گیرنده اقدام نمایند.
دوچرخه‌های موجود در این ایستگاه برای تردد کارکنان به دانشگاه و ترویج فرهنگ استفاده از وسایل حمل نقل پاک و سلامت جسمی و روحی جامعه دانشگاهی تا پایان خدمت تحویل همکاران آقا می‌شود.
لازم به توضیح است که این ایستگاه دوچرخه به همت مدیریت امور اداری و پشتیبانی، شورای راهبردی مدیریت سبز، معاونت دانشجویی و مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه، مدیریت طرح‌های عمرانی و روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه راه‌اندازی شد.