راه اندازی زیرسامانه طرح درس‌ها در سامانه جامع دانشگاه

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۴۳۷۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
زیر سامانه بارگذاری طرح درس‌ها در سامانه پویا راه اندازی شد.
راه اندازی زیرسامانه طرح درس‌ها در سامانه جامع دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر رستمی‌نژاد با اعلام خبر راه اندازی زیر سامانه طرح درس‌ها در سامانه جامع دانشگاه گفت: یکی از مهمترین شاخص‌های یک تدریس اثربخش، تدوین طرح درس است که باعث نظم آموزشی می شود؛ با توجه به اهمیت طرح درس و قابلیت‌هایی که سامانه پویا داشت، موضوع امکان بارگذاری طرح درس ها در سامانه پویا پیگیری شد و از نیمسال جاری امکان بارگذاری طرح درس‌ها در سامانه پویا راه اندازی شد.
رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه ادامه داد: در این زیر سامانه جایگاه درس در برنامه درسی دوره، اهداف کلی و جزئی، رفتار ورودی، روش تدریس، وظایف دانشجو و روش ارزشیابی از دانشجو قابل تعریف است. از جمله قابلیت‌های این سامانه امکان فراخوانی طرح درس‌ها برای سال‌های آتی بعد از یکبار بارگذاری طرح درس است.
دکتر رستمی‌نژاد ابراز امیدواری کرد که فعال شدن این قابلیت در سامانه پویا و همراهی همکاران عزیز هیأت علمی و مدرسین مدعو، زمینه ساز ارتقاء کیفیت آموزش در دانشگاه گردد. وی از همکاران گرامی تقاضا کرد با مراجعه به سامانه پویا نسبت به بارگذاری طرح درس های خود اقدام نمایند.