نشست معاون پژوهش، فناروی و نوآوری دانشگاه بیرجند با مدیران شرکت گل‌گهر سیرجان

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۴۴۰۷ اخبار ستادی
​​​​​​​دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش، فناروی و نوآوری دانشگاه بیرجند با مدیران شرکت گل‌گهر سیرجان دیدار و گفتگو کرد.
نشست معاون پژوهش، فناروی و نوآوری دانشگاه بیرجند با مدیران شرکت گل‌گهر سیرجان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش، فناروی و نوآوری دانشگاه بیرجند، دکتر علی زراعتکار مقدم مسئول آزمایشگاه‌های دانشگاه، دکتر علی سعیدی مدیرکارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه، دکتر بهنام فر و دکتر یوسفی از اعضای هیات علمی گروه معدن با مهندس امیر حاجی زاده مدیر تحقیقات و فناوری شرکت گل گهر ، مهندس مجتبی قربان نژاد رئیس تحقیقات فرآوری مجتمع و دکتر علیرضا حسن‌خویی کارشناس واحد تحقیق و توسعه گل گهر که از دانش‌آموختگان دانشگاه بیرجند هستند، دیدار و گفتگو کردند.
این جلسه ضمن برشمردن امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه بیرجند، در مورد راه‌های همکاری علمی و فنی دانشگاه با مجتمع گل گهر بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه مدیران شرکت گل‌گهر از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه بیرجند بازدید کردند.