پیام تسلیت رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت درگذشت جهادگر فعال دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۸ کد : ۱۴۴۱۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند طی پیامی درگذشت به مناسبت درگذشت مرحوم محمدمصطفی سارنگ جهادگر فعال دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند طی پیامی درگذشت به مناسبت درگذشت مرحوم محمدمصطفی سارنگ جهادگر فعال دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:

با نهایت تأسف و تأثر خبر درگذشت دانشجوی جوان انقلابی و  جهادگر فعال دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
مرحوم مغفور شادروان محمدمصطفی سارنگ
دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی که برای اردوی جهادی در منطقه خوسف دچار حادثه رانندگی شد را صمیمانه تسلیت می‌گوییم و ضمن درخواست غفران و رحمت واسعه الهی برای آن فقید سعید مراتب ابراز همدردی اعضای خانواده دانشگاه بیرجند را به مناسبت مصیبت وارده به خانواده ارجمند آن مرحوم، بستگان، دانشجویان و جهادگران گروه جهادی شهید مؤمنی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اعلام می‌داریم . از خداوند منان رحمت و رضوان برای آن مرحوم و صبر و اجر برای تمامی سوگواران مسالت می نمایم.

احمد خامسان
رئیس دانشگاه بیرجند