پیام رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیل است:

"با فرارسیدن بهار علم و سال تحصیلی جدید، شروع دوباره و پرانرژی فعالیت های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود. این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش‌پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره‌گیری از دانش اساتید و دانشمندان، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند. دانشگاه به عنوان نهادی اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی و همچنین کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه محسوب شده و در این راستا بر یکایک اعضای جامعه دانشگاهی فرض است که با ایجاد فضایی همراه با نشاط، در مسیر پویایی علمی و فرهنگی هم راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در محیط دانشگاه تلاش نمایند. آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی، به خانواده بزرگ و پر مهر دانشگاه بیرجند و بویژه دانشجویان جدیدالورود، که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام خواهند نهاده اند صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال موفقیت، بهروزی و سعادت را آرزومندم. امید است به فضل الهی، در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آینده با علم و معرفت بیشتر در جهت پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشیم. همچنین امید است دانشجویان گرامی جدیدالورود در سال تحصیلی پیش رو با تلاش، کوشش و انگیزه‌ والای دانش طلبی، در جهت ارتقای سطح علمی و تعمق باورهای دینی و توانایی های فرهنگی گامهای موثری بر‌دارند.

دکتر احمد خامسان
رئیس دانشگاه بیرجند