برگزاری مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های شهیدان و عطر افشانی مزار مطهر شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۹ کد : ۱۴۵۶۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های شهیدان و عطر افشانی مزار مطهر شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های شهیدان و عطر افشانی مزار مطهر شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) دانشگاه  امروز یکشنبه 4 مهر 1400 برگزار شد.
سخنران این مراسم حجت‌الاسلام علیزاده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و تسلیت ایام اربعین حسینی، با بیان خاطراتی از شهدای دفاع مقدس بر لزوم الگو گرفتن از رفتار و کردار شهدا تأکید کرد.
گلباران و عطرافشانی مزار شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و مرثیه‌سرایی  و مداحی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.