انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت پردیس علوم

۲۵ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۰ کد : ۱۴۸۶۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر نجفی، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دکتر سیدموسی موسوی کوهی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زیست شناسی به مدت دوسال به عنوان مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت پردیس علوم منصوب شد.
انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت پردیس علوم

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در  ابلاغ صادره از سوی دکتر نجفی، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری آمده است؛ به موجب این ابلاغ جناب‌عالی از تاریخ 29 شهریور 1400به مدت دوسال به عنوان مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت پردیس علوم منصوب می‌شوید. توفیق روزافزون شما را در انجام امور محوله از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر موسوی کوهی در سال 1394 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته زیست شناسی- فیزیولوژی گیاهی از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.
استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی (ورودی ۹۴ و ۹۷)، استاد راهنمای انجمن علمی زیست شناسی، برگزاری کارگاه کشت بافت گیاهی، در هفته ی پژوهش (سه دوره)، چاپ 11 مقاله در همایشها و کنگره‌ها، چاپ 16 مقاله در مجالت علمی- پژوهشی و ترجمه و تألیف 3 عنوان کتاب بخشی از سوابق علمی و پژوهشی ایشان است.