آغاز فرایند مصاحبه از قبول شدگان مرحله اول آزمون استخدامی پیمانی دانشگاه‌ بیرجند

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۹ کد : ۱۴۹۶۵ اخبار ستادی
فرآیند مصاحبه از قبول شدگان مرحله اول آزمون استخدامی پیمانی دانشگاه‌ بیرجند از رو سه‌شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰ شروع و تا روز ۱۷ آبان ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، فرآیند مصاحبه از قبول شدگان مرحله اول آزمون استخدامی پیمانی دانشگاه‌ بیرجند از روز سه‌شنبه 27 مهر 1400 شروع و تا روز 17 آبان ادامه دارد.
فرآیند مصاحبه در سه پنل تعریف شده‌ است که مصاحبه شوندگان باید در پنل اول آزمون مهارت‌های کامپیوتر و فناروی اطلاعات را بگذرانند، در پنل دوم ارزیابی شناختی می‌شوند و در آخرین پنل نیز به سوالات تخصصی و شغلی پاسخ می‌دهند.
شایان ذکر است؛ در این مرحله 77 نفر دعوت به مصاحبه شده‌اند که از این جمع 31 نفر به عنوان نیروی پیمانی دانشگاه بیرجند پذیرفته‌ خواهند شد.