برگزاری جلسه شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی با حضور اساتید پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه

۰۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۹ کد : ۱۵۰۵۸ اخبار دانشکده‌ها
جلسه شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی با حضور اساتید پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه برگزار شد.

ه گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، دومین جلسه شورای پژوهشی اداره کل در سال جاری ر روز دوشنبه 3 آبان 1400  در محل سالن جلسات اداره کل حفاظت محیط زیست استان با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی با حضور اساتید پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست، اعضای این شورا و مدیرکل و کارشناسان اداره کل محیط زیست خراسان جنوبی برگزار گردید. در این جلسه طرح "مدیریت زیست بومی تالاب کجی نمکزار نهبندان" توسط دانشگاه بیرجند به عنوان مجری ارائه گردید . همچنین موضوع  بهره بردای بهتر از پایان نامه های دانشجویی مورد بحث قرار گرفت.