به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی  برگزار شد؛

برگزاری مسابقه دارت ویژه کارکنان

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۰ کد : ۱۵۰۷۱ اخبار ستادی
مسابقات دارت ویژه کارکنان دانشگاه همزمان با گرامیداشت هفته تربیت بدنی برگزار شد.
برگزاری مسابقه دارت ویژه کارکنان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقه دارت ویژه کارکنان به مناسبت هفته تربیت بدنی با حضور  88 نفر از کارکنان برگزار شد. بخش خواهران این مسابقات در پردیس شوکت آباد که با حضور 18 شرکت کننده  برگزار شد به ترتیب مریم یعقوب زاده، آسیه محتشمی و کوثر خسروی مقام‌های اول تا سوم را به‌دست آوردند.
در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست  14 شرکت کننده حضور داشتند که مقام اول این مسابقات را راضیه عزیزی به‌دست آورد و  طاهره عاملی و زهرا پارسا به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را از آن خود کردند.
در بخش برادران پردیس شوکت آبادT ذبیح ا....مسعودی، رامین رحمان‌پور و  حسن خراشادی‌زاده از بین 28 شرکت کننده به ترتیبت مقام‌های اول تا سوم را به‌دست آوردند.
همچنین در بخش آقایان پردیس کشاورزی که با حضور  28 شرکت کننده برگزار شد، سیدابوالفضل ناصری، دکتر حسین حمامی و دکتر علی شهیدی مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.