تقدیر از دکتر احصائی، پژوهشگر ارشد دانشگاه صنعتی دارمشتات آلمان و مدیر مسئول مؤسسه علوم نانو کشور آلمان

۲۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۵ کد : ۱۵۳۰ اخبار دانشگاه

در جلسه تقدیر از حضور دکتر محمدحسین احصائی پژوهشگر ارشد دانشگاه صنعتی دارمشتات آلمان و مدیر مسئول مؤسسه علوم نانو در کشور آلمان در دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند ضمن تقدیر و تشکر از حضور ایشان، ویژگی ها و پتانسیل های دانشگاه بیرجند در حوزه های علم و فناوری را برشمرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر خامسان مدرسه شوکتیه در بیرجند را از قدیمیترین مدارس ایران بعد از دارالفنون معرفی کرد و گفت: این خطه از کشور دارای شخصیت های علمی و فرهنگی تأثیرگذار و شناخته شده بسیاری است.
در ادامه این جلسه دکتر احصائی شهر بیرجند و مجموعه دانشگاه بیرجند را بسیار زیبا توصیف کرد و اظهار داشت: دانشگاه بیرجند دارای پتانسیل های بالقوه زیادی است و دانشجویان بسیاری از این دانشگاه علاقمند به حضور در عرصه نانوفناوری هستند.
وی همچنین قول مساعد داد در جهت ارتباط هرچه بیشتر و ایجاد طرح های مشترک بین دانشگاهی و تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاه صنعتی دارمشتات آلمان و دانشگاه بیرجند اقدام نماید.