گزارش اقدامات بخش تعمیرات، نگهداری و تأسیسات مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۴ کد : ۱۶۲۱۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اقدامات بخش تعمیرات، نگهداری و تأسیسات مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی توسط مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه در شش ماهه اول سال جاری تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی ضمن اعلام اقدامات بخش تعمیرات، نگهداری و تأسیسات گفت: در شش ماه نخست سال جاری، تعمیرات در مرکز مهارت آموزی(ساختمان هواشناسی)، ساخت سرویس بهداشتی نگهبانی ورودی سایت شوکت اباد،  طراحی و اجرای آبنمای خوابگاه صدف، اجرای سیم خاردار منابع شوکت آباد، سیمان کاری و اجرای رنگ آمیزی دیوار مرکز نوآوری و سلف خواهران، اجرای سیم خاردار انبار مرکزی ، تعمیرات استخر مجموعه آبی میلاد،  اجرای سیم خاردار ضلع شمالی سایت شوکت آباد، اجرای سیم خاردار ضلع جنوبی و منبع دانشکده کشاورزی، اجرای پیاده روی جاده سلامت،  تعمیرات ساختمانی در سطح سایت شوکت آباد، دانشکده کشاورزی و پردیس شهدا، اجرای رنگ‌آمیزی خوابگاه صدف 1 و انبار مرکزی، اجرای ایزوگام در سایت شوکت‌آباد، پردیس شهدا، دانشکده کشاورزی و دانشکده سربیشه بخشی از اقدامات انجام شده توسط همکاران پرتلاش این مجموعه در شش ماهه اول سال جاری است.
مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی در توضیح تعمیرات در مرکز مهارت آموزی(ساختمان هواشناسی) گفت: اجرای درب اکاردئونی در ساختمان هواشناسی و تعمیر گنبد ساختمان و گچ‌کاری و ایجاد راه دسترسی به این ساختمان اشاره کرد و ادامه داد: تعمیر پنجره‌ها و سقف کاذب و پارکت‌های کف ساختمان انجام شد و همچنین بام این ساختمان ایزوگام شد.
وی عنوان کرد: سیمان‌کاری و اجرای رنگ آمیزی دیوار مرکز نوآوری و سلف خواهران در این بازه انجام شد و  حصار انبار مرکزی با ورق و سیم خاردار صورت گرفت.
مهندس یعقوبی انجام تعمیرات در پردیس‌های دانشگاه را شامل لکه گیری گچ دانشکده ادبیات و علوم انسانی و خوابگاه صدف و سرو، اتاق سرور، تعمیر سقف‌های پارکینگ سازمان مرکزی، اجرای پایه فوندانسیون‌ها برای تابلوهای راهنما، اجرای سقف کاذب در خوابگاه صدف 1 و آزمایشگاه دانشکده علوم، احداث و تعمیر منهول‌های سایت شوکت آباد و دانشکده کشاورزی، سرامیک کاری و ساخت سرویس بهداشتی در سلف خواهران، اجرای درب سالن بیلیارد، لکه گیری سیمان نمای خوابگاه سرو1، اجرای نرده فلزی در بازارچه و تعمیرات لوله های فاضلاب در خوابگاه صدف 4، اجرای رنگ آمیزی در انبار مرکزی و خوابگاه صدف دانست.
مهندس یعقوبی اهم اقدامات صورت گرفته در بخش تأسیسات را اینگونه برشمرد که در بخش محوطه همکاران سخت کوش به اجرای لوله کشی فضای سبز پارک خطی جنب استادسرا، اجرای لوله کشی فضای سبز هزار تو مقابل کتابخانه مرکزی، اجرای خط آتش نشانی ساختمان مانای یک و نصب رگلاتور گاز، تعویض شیر گازی‌های معیوب فضای سبز و رفع نشتی لوله‌های فضای سبز، اجرای خط رفت و برگشت سرمایش و گرمایش ساختمان مانای یک ، اجرای لوله کشی فضای سبز جهت آبیاری قطره‌ای درختان جنب بلوار علوم رفتاری، سرویس  540عدد کولر در مجموعه دانشگاه، نصب کولر  در تمامی آزمون های دانشگاه و انجام امور تاسیساتی مربوط، سرویس 30 آبشیرین کن در ساختمان‌های اداری و خوابگاهی، اجرای سایبان جهت کولرها، تعویض لوله 150 جنب چاه دانشکده کشاورزی به طول 20 متر و چاه قدیم نهالستان، همکاری جهت تعویض لوله‌های چاه استاد سرا دانشکده کشاورزی و نصب شیرگازی جدید جهت آبیاری قطره‌ای بلوار قدیم دانشگاه اقدام نموده‌اند. همچنین در شش ماهه نخست سال جاری خط آب قنات خالق آباد به خط آب دامپروری با نصب شیر فشارشکن و... وصل شد. تعمیر شیر فلکه 250 کنار مخزن دانشکده کشاورزی، سرویس پمپ آب چاه دانشگاه شوکت آباد و نصب کنتور آب جهت شهرک فرهیختگان، اجرای لوله‌کشی جهت سرویس جدید نگهبانی درب ورودی و نصب شیرآلات و نصب کولر جهت نگهبانی ورودی، اجرای لوله کشی و نصب پمپ جهت آبنمای ورودی صدف، سرویس روشنایی معابر و اجرای لوله کشی و نصب پمپ جهت آبنمای ورودی صدف از دیگر کارهای انجام شده در این مدیریت بوده است. وی بیان داشت: به منظور امنیت هرچه بیشتر برروی تمامی تابلو برق های خیابانی قفل نصب شد. در دانشکده کشاورزی و باغ امیریه نیز در شش ماهه اول سال 1400 علاوه بر اجرای لوله کشی آب سرد و گرم و نصب پکیج و رادیاتور و فاضلاب در سرایداری جدید امیریه، نصب لوله پلی اتیلن 200 جهت آبیاری و لوله پلی اتیلن 90 جهت پمپ  3 فاز باغ امیریه به متراژ 60 متر و فاضلاب در دامپروری اجرا شد، همچنین در دامپروری پمپ جدید در شیر دوشی به همراه لوله کشی و تانکر آب نصب گردید.
مهندس یعقوبی اهم اقدامات انجام شده در موزه دانشگاه را شامل اجرای لوله کشی و نصب رادیاتور، نصب کولر و دریچه کولرهای موزه و سالن، اصلاح سیم کشی، کابل‌کشی و نصب چراغ و تعویض منبع انبساط، حفاری و اجرای لوله گذاری آب و برق جهت فضای سبز موزه، تعویض لوله آب باران ساختمان ذکر کرد و گفت: در موتورخانه‌ها سرویس دیگ‌ها و پمپ‌ها انجام شد و چیلرهای موتورخانه شرقی و غربی وکتابخانه اسیدشویی و راه‌اندازی گردید. نصب شیر برقی و سنسور نشت گاز، اجرای لوله تخلیه دیگ‌ها و منابع کویلی، اسیدشویی مبدل‌ها، سرویس پمپ‌ها و صافی‌ها و شیر آلات، تخلیه دیگ‌ها و سرویس مشعل، تعویض دیگ چدنی و نصب دیگ فولادی جدید و اصلاح لوله‌های آن، تعویض پره های فرسوده دیگها، تعویض کلکتور و لوله‌های منبع انبساط، ساخت و نصب منبع انبساط جدید در پشت بام خوابگاه صدف 3، سرویس و تعویض لوله‌های فرسوده، تعویض دیگ شماره یک استادسرا و تعمیرات اساسی آن، نصب منبع اسپیرال و اصلاح لوله کشی سرد و گرم و شوفاژ خوابگاه سرو2، سرویس دیگ‌ها و مشعل‌ها و ساخت دریچه احتراق در خوابگاه سرو 4، ساخت و نصب منبع انبساط جدید در پشت بام خوابگاه سرو1 اقدامات انجام شده در تمامی موتورخانه‌های دانشگاه بوده است.
سرویس شیرآلات سرویس.های بهداشتی مسجد، نصب پمپ آبنمای مسجد، تعویض لوله‌های فرسوده شوفاژ و آب سرد و گرم داخل حمام‌های خوابگاه صدف 4، برشکاری لوله‌های فرسوده دانشکده علوم به متراژ حدود 300 متر و تحویل به انبار، رفع عیب هواساز دانشکده علوم، سرویس روشنایی دانشکده، لوله کشی آب و برق در انبار مرکزی، جابجایی تابلو برق انبار و مرتب کردن سیم و کابلها بخشی دیگری از اقدامات انجام شده بوده است.