کسب عنوان رساله برتر دومین جشنواره انتخاب رساله‌های برتر دکترای رشته مطالعات برنامه درسی توسط دانش آموخته رشته برنامه‌ریزی درسی دانشگاه بیرجند

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۶۴۷۹ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
رساله دکتری دانش آموخته رشته برنامه‌ریزی درسی دانشگاه بیرجند در جشنواره انتخاب رساله‌های برتر انجمن مطالعات برنامه درسی جزو سه رساله برتر جشنواره شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین جشنواره انتخاب رساله‌های برتر دکترای رشته مطالعات برنامه درسی تحت عنوان جشنواره شادروان دکتر علی شریعتمداری استاد فقید رشته تعلیم و تربیت با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دختر شادروان دکتر شریعتمداری و مشارکت 90 شرکت کننده بصورت مجازی روز چهارشنبه ۲۴ آذر 1400 در این دانشگاه برگزار شد.
در این جشنواره دکتر خیرالنساء رمضان‌زاده، دانش‌آموخته دانشگاه بیرجند رساله خود را با راهنمایی  دکتر محسن آیتی ارائه کرد. وی توانست در دومین جشنواره دکتر شریعتمداری رتبه سوم  را کسب کند. در هر دوره هزینه‌های برگزاری و جوایز این جشنواره توسط خانم مهندس شریعتمداری و انجمن مطالعات برنامه درسی ایران تأمین می‌شود و از دکتر رمضان‌زاده با اهدای لوح تقدیر و هدیه یک میلیون تومانی تقدیر شد.
بنابر اعلام دکتر مصطفی قادری دبیر علمی این جشنواره، ۲۲ نفر داور در سه مرحله، فرایند انتخاب ۳۸ رساله دکترای رشته مطالعات برنامه درسی را برعهده داشتند. مسئله‌مندی پژوهش، میزان کاربرد یافته‌ها در جامعه، اصالت و به روز بودن اثر و روش‌مند بودن تحقیقات از جمله شاخص‌های انتخاب رساله‌های برتر بودند که در مرحله پایانی شش نفر از دانش‌آموختگان رشته مطالعات برنامه درسی از دانشگاه‌های مختلف کشور به رقابت پرداختند و با رأی نهایی داوران، سه رساله به عنوان رساله‌های برتر انتخاب شدند.
لازم به ذکر است؛ از شش رساله برتر این دوره دو رساله مربوط به دانش آموختگان رشته برنامه‌ریزی درسی دانشگاه بیرجند می‌باشد.
رساله دکتر صادق حامدی‌نسب، دیگر دانش آموخته دانشگاه بیرجند نیز به راهنمایی دکتر آیتی جزء شش رساله برتر این جشنواره قرار گرفت.