۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۸ کد : ۱۶۶۰۱ اخبار دانشگاه اخبار ستادی
جلسه همکاری مشترک مرکز تحقیقات بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با گروه زیست شناسی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه ای با حضور مدیر گروه و اعضای هیئت علمی گروه زیست شناسی دانشگاه بیرجند و همکاران واحد مرکز تحقیقات بیماری های قلب و عروق در محل دانشگاه بیرجند در تاریخ 19 دی ماه 1400 برگزار گردید.  این جلسه پس از معرفی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مرکز تحقیقات بیماری های قلب و عروق، در رابطه با پتانسیل ها و فرصت ها جهت همکاری مشترک، بحث و تبادل نظر شد. در این جلسه مقرر شد جلسه‌ای در اسفند 1400 در مرکز تحقیقات بیماری های قلب و عروق تشکیل شده و عناوین پیشنهادی جهت انجام طرح های مشترک ارائه گردد.