موافقت قطعی شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته آمار و سنجش آموزشی و رشته مدیریت آموزشی با رویکرد آموزش سازمانی

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۶۶۵۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش قطعی دانشجو در مقطع کارشناسی رشته آمار و سنجش آموزشی و رشته مدیریت آموزشی با رویکرد آموزش سازمانی برای سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی رستمی نژاد، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه با اعلام خبر موافقت قطعی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دو رشته  تحصیلی گفت: شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش قطعی دانشجو در مقطع کارشناسی رشته آمار و سنجش آموزشی و رشته مدیریت آموزشی با رویکرد آموزش سازمانی  برای سال 1401-1402 موافقت کرد.
وی گفت: دفتر گسترش موافقت قطعی خود را نسبت به اخذ پذیرش دانشجو در رشته آمار و سنجش آموزشی و مدیریت آموزشی با رویکرد آموزش سازمانی در مقطع کارشناسی اعلام کرد. این دو رشته با توجه به سیاست های کلان توسعه رشته ها صورت گرفته است و مبتنی بر برنامه راهبردی ‏دانشگاه در سال 1404 است. دانشگاه بیرجند از مهرماه سال آتی در دو رشته‌ مذکور پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های همکاران دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و دانشکده علوم بابت پیگیری‌ها و نوشتن طرح‌ توجیهی ایجاد رشته تقدیر و تشکر می گردد.