آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری شهرک فرهیختگان

۲۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۰ کد : ۱۶۷۰۴ اخبار ستادی
عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری شهرک فرهیختگان طی قراردادی بین شهرک فرهیختگان با شرکت مخابرات روز سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰ آغاز شد.
آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری شهرک فرهیختگان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری شهرک فرهیختگان با حضور مهندس حسن آذری نصرآباد، مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی و اعضای هیأت رییسه دانشگاه بیرجند امروز سه‌شنبه 28 دی 1400 آغاز شد.‏
این عملیات اجرایی طی قراردادی بین شهرک فرهیختگان با شرکت مخابرات انجام می‌شود و قرار است این پروژه طی مدت 5 ماه به مرحله بهربرداری برسد.
در این عملیات از آخرین تکنولوژی مخابرات دنیا FTTH استفاده شده است و به همین دلیل زیر ساخت‌ها و امکانات بسیار خوبی را برای شهرک فرهیختگان به همراه خواهد داشت. همچنین این پروژه به گونه‌ای اجرا خواهد شد که در صورت افزایش محدوده شهرک فرهیختگان به‌راحتی می‌توان عملیات فیبرهای نوری را متناسب با آن گسترش داد.